Mena: “És urgent que el president es tregui la bena dels ulls per començar a desfer l’espiral de bloqueig.”

Mena: “És urgent que el president es tregui la bena dels ulls per començar a desfer l’espiral de bloqueig.”

18-09-2022

El portaveu de Catalunya en Comú ha instat a Aragonès en centrar-se a combatre la inflació i la crisi energètica.

Aquest matí el portaveu de Catalunya en Comú, Joan Mena, ha començat la roda de premsa fent referència a la situació política. “Ara mateix, Catalunya ha entrat en una espiral de bloqueig. Tenim un Parlament en situació d’interinitat, una situació que no sembla que aquells que l’han creat tinguin intenció de resoldre. I tenim un Govern que penja d’un fil a causa de baralles entre els socis que poc tenen a veure amb governar,” ha començat contextualitzant el portaveu i contraposant-ho a una inflació i crisi energètica cada cop més palpable.

Mena ha fet referència a l’entrevista feta ahir on Aragonès afirmava que l’únic problema el té Junts i que ell no hi té res a veure. “El president s’equivoca si pensa que mirant cap a un altre cantó la crisi de Govern desapareixerà,” ha dit i ha afegit que sembla que el president sigui l’únic català que encara no assumit la crisi de govern i ha afirmat contundentment que “és urgent que el president es tregui la bena dels ulls per començar a desfer l’espiral de bloqueig.”

Per tancar el diputat ha reiterat que ara mateix la política catalana hauria de girar al voltant de la crisi energètica, i no de la crisi de govern, “cada dia que passem instal·lats en el bloqueig és un dia perdut,” ha conclòs. 

En el torn de preguntes, en resposta sobre la valoració del viatge d'Aragonès a NYC a la cimera climàtica, Mena ha estat molt clar afirmant que espera "menys anuncis i més fets". El portaveu ha volgut ser crític amb la política ambiental del govern i ha demanat que si vol fer anuncis impliqui l'impost als creuers o l'abandonament de l'ampliació de l'aeroport del Prat.