D'on venim

D'on venim

En l’Assemblea fundacional del 8 d’abril de 2017, ens vam comprometre a construir una eina al servei de la gent per guanyar un país. Perquè hi ha dos elements que sempre han marcat la nostra acció: l’ambició de govern i donar veu a la gran majoria social, la configurada per totes aquelles persones que durant els últims anys han vist empitjorar les seves condicions de vida mentre uns pocs es continuaven enriquint. Una majoria social que vol una Catalunya diferent, que defensa un model de país alternatiu a l'actual i que aposta per una Catalunya social i ambientalment justa, digna, fraterna, radicalment democràtica i diversa.

Ningú abans a Catalunya havia plantejat un procés així: de fer política des de baix, responent a les característiques d'una nova societat que, des de l'ocupació de les places de l'any 2011, reclama una democràcia real. 

Ara, només 4 anys després, podem fer un balanç positiu de tot això. Catalunya en Comú és un projecte polític consolidat, amb presència a totes les institucions i implicat en múltiples lluites, mobilitzacions i moviments.

Som com tu, som gent comuna, dotant-nos d’una nova eina per a construir una Catalunya en Comú.

Qui som

Ada
Colau Ballano
Jéssica
Albiach Satorres
Candela
López Tagliafico

On anem

Catalunya en Comú és l’espai polític de totes les persones que volen un país per viure’l, un país centrat en les persones. Un espai que promou un projecte de país transformador, verd i feminista. Un projecte basat en propostes i valors progressistes i republicans amb voluntat d’aconseguir una renovació del model social, de l’economia i de les institucions. Catalunya en Comú és l’espai de totes aquelles persones que volem un país que garanteixi els drets de tothom i que sigui una referència mundial en polítiques verdes i transformadores. El moment és ara, ni el món ni el nostre país poden esperar més, ha arribat l’hora d’aconseguir els grans canvis que necessitem.